A németországi TCS cég csúcsminőségű épületkommunikációs megoldásai méltán vívtak ki hírnevet Európában megbízhatóságukkal, és kiemelkedő szolgáltatási és minőségi színvonalukkal. Cégünk sok éve telepít és üzemeltet ilyen rendszereket, a közelmúltban pedig már forgalmazóként is képviseli a gyártót Magyarországon.

 

A TCS termékpalettája az egyszerű audió kaputelefon rendszerektől, a luxus kategóriájú, interneten keresztül menedzselhető Cavus ™ video épület-kommunikációs hálózatokig terjed, kiegészítve különböző beléptető- és zárkomponensekkel.

 

A kültéri készülékek kivétel nélkül eloxált alumínium házakban kerülnek forgalomba, így is jelezve a gondos kimunkálást a legapróbb részletekre is kiterjedően, míg a beltéri egységek között több nagy méretű érintőkijelzős, számtalan szolgáltatással is rendelkező információs központ is helyet kapott.

 

Alkalmazási terület alapján kis családiházaktól kezdődően a különböző beléptető rendszerek információs vagy vészhívó rendszerein át, a több 100 bérlőt magába foglaló recepcióval működő irodaházakig alkalmazhatóak a TCS berendezések.

TCS épületkommunikációs kaputelefon rendszer.