MÉLYGARÁZSI PARKOLÁSIRÁNYÍTÓ RENDSZER

Parkolóházak,mélygarázsok forgalmának irányítása sokszor komoly kihívások elé állítja az üzemeltetőt. Az állandóan változó mértékű, és helyszínű foglaltsági adatok sok esetben szükségessé teszik intelligens forgalomirányító rendszerek alkalmazását. Az egész parkoló területre kiterjedő érzékelő-hálózat egyedileg, minden egyes parkolóhely foglaltságát külön érzékelővel  figyeli, az adatokat továbbítja egy központnak, ami ezek összesítése, és a meghatározott szabályrendszer alapján vezérli a parkolóterületen elhelyezett irányító táblákat.

A felhasznált érzékelők az elvárt szolgáltatásoktól függően több változatban is elérhetőek az egyszerű jelenlét detektoroktól, a fényjelzést adó intelligens érzékelőkig.

A központi irányító egységből beállíthatóak az adott parkolóhely jellemzői,  figyelési követelmények, valamint különböző foglaltsági, hibajelzési statisztikák. A vezérlő program segítségével lehetővé válik a forgalomirányító táblák jelzésképeinek automatikus, vagy kézi átkapcsolása, ezáltal pedig a parkolóhelyet kereső járműforgalom irányítása, elterelése.