MEGKÜLÖNBÖZTETŐ ÉS FIGYELEMFELKELTŐ JELZÉSEK

Különböző hatóságok által használt járművek fontos tartozékai a megkülönböztető jelzések. A kínálatunkban szerepelő amerikai Federal Signal Corporation és a spanyol VAMA S.A. termékei elismerten a világ legjobbjai közé tartoznak.

 

A készülékeket széles választékban, személyautókra és egyéb járművekre, illetve különböző színekben és felszereltségben tudjuk szállítani.

 

Baleseti helyszínek biztosításánál, terelések, útlezárások végrehajtásához hasznos segítséget nyújthatnak a különböző  figyelemfelkeltő eszközök. Kínálatunkban megtalálhatók mind a saját fényforrással rendelkező, mind a visszatükröződéses elven működő megoldások. A fényjelző eszközök, vagy elemes táplálásúak, vagy a gépkocsi akkumulátoráról újratölthetőek.

 

Ruházataink között is szerepelnek LED-ekkel felszerelt változatok, melyek így önálló fénykibocsátásra is alkalmasak, növelve ezzel a viselőjük biztonságát. A szinte bármilyen sima felületre feltapasztható terelőnyilas fólia, ideiglenes terelések ideális eszköze lehet.

 

Nagyobb területek kivilágítására is alkalmas “Air- Star” eszközökkel akár több ezer négyzetméteres területek nappali fénnyel történő megvilágítása is megoldható. A fényforrások legkisebb, hordozható változata egy hátizsák segítségével folyamatosan nappali fényt biztosít használójának.