A különféle oszlopok és láncok sikeresen alkalmazhatók az utak, parkok, járdák stb. állandó vagy ideiglenes lezárásához. Az oszlopok típustól függően lehetnek szilárdan rögzítettek, kiemelhetők vagy dönthetők. A láncok anyaga színtartó és időjárásálló műanyag vagy igen nagy szakítószilárdságú tüzi horganyzott acél.

Utak, sétálóutcák, sportlétesítmények, terek stb. állandó, illetve ideiglenes lezárására alkalmazható. Az oszlopok különféle  fix, kihúzható, eldönthető változatokban kaphatók. A stíloszlopok ideálisan alkalmazhatók óváros részek, parkolók, parkok, lakóövezetek és hasonló területek kialakításánál.

Egyszerűbb lezárási feladatokra fényvisszaverő fóliával ellátott, horganyzott kivitelű oszlopainkat ajánljuk, melyeket  fixen bebetonozva vagy kivehető illetve kulccsal zárható változatokban tudunk szállítani.

Olyan területek beléptetési feladatainak megoldására, ahol kiemelt szempont a városképhez történő alkalmazkodás, ideális megoldás jelenthet a süllyedő oszlopos beléptető rendszer. Ezeket a készülékeket többféle formában, méretben és színben is tudjuk szállítani, biztosítva a környezethez történő tökéletes illeszkedést. Kínálatunkban szerepelnek még az akár 80km/h sebességgel haladó, 24 tonnás szerelvény meg- állítására is alkalmas felnyíló útakadályok, melyek nagy biztonsági követelményű területek lezárására is alkalmasak

 

SÜLLYEDŐ OSZLOPOK ÉS FIX LEZÁRÁSOK

 

Néhány referencia: Győr belvárosi beléptető rendszer, Tihanyi apátság, Budapest, Sopron, Szeged belváros.