Településeinken az állandóan növekvő számú gépjárművek számára, csak korlátozott számban áll rendelkezésre parkolóterület. A járművek tartós tárolását nem a közterületen kell megoldani, ha- nem garázsokban A díj fizetés bevezetésével a parkoló járművek forgási sebessége megnő, a parkolás dinamikusabbá válik. A Hectronic CITEA parkolójegy-automatát speciálisan a parkolóterület-menedzsment magas szintű kívánalmainak  figyelembevételével fejlesztették ki.

A Hectronic gyártmányú parkolóautomata üzemel- tethető hálózatról, akkumulátorról és napelem segítségével egyaránt. 16 féle érme, chipkártya és bankkártya elfogadására is alkalmas. A normál tarifarendszeren kívül 2 külön tarifarendszer (pl. lakók, dolgozók kedvezménye) programozható. A pénztároló trezor kialakítása a legmagasabb biztonsági igényeket is kielégíti. A készülék kijelzőjén az utasítások több nyelven is megjeleníthetők.

Lehetőség van a parkolóautomaták GSM/GPRS rendszeren működő távfelügyeletére is. Ekkor az üzemeltető tárfelügyelete a felmerülő hibákról és az aktuális statisztikai adatokról SMS üzeneteken és GPRS adatokon keresztül kap tájékoztatást. Az esetleges feltörési kísérletekről az üzemeltető,

 

 

KÖZTERÜLETI PARKOLÁS-MENEDZSMENT RENDSZEREK

REFERENCIÁK:

Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár, Csorna, Kapuvár, Szolnok, Kiskunhalas, Balatonfüred, Nyíregyháza, Esztergom, Cegléd stb.

tárfelügyelő SMS üzeneteken keresztül azonnal értesül. Az automaták által szolgáltatott statisztikai adatok feldolgozása az üzemeltetők igényei és tapasztalatai alapján kifejlesztett program segítségével történik.