Jelzőfejeink az osztrák Zelisko GmbH által gyártott termékek. Méretválaszték a 100 mm-es törpejelzőtől a 300 mm-es lámpafejig terjed. A jelzőfejek kamránként szerelhetőek össze, így tetszőlegesen ki lehet alakítani bármilyen kiszerelésű lámpákat az egykamrás kiviteltől akár 4, vagy akár még több egységből összeállított, speciális célokra is felhasználható jelzőlámpa rendszerekig.

 

A jelzőfejeket E27 foglalatú, 230 V-os fényforrásokkal, vagy korszerű homogén fényelosztású LED egységekkel is tudjuk szállítani. Ez utóbbiak 12-24 és 40 V-os kivitelben is rendelhetők. A LED egységek fogyasztása 8-16 W közötti, fényerejük a környezeti fényerő függvényében változhat A lencsére a szabályos KRESZ szimbólumok, de akár egyedi ábrák, feliratok is készíthetők.

 

A jelzőfej házának anyaga nagy mechanikai ellenálló képességű, a napfény hatására nem deformálódik vagy öregedik, így hosszú idő elteltével is könnyen nyitható-zárható marad. Felfogatásuk kétféle hosszúságú tartókarral, oszlopra vagy sík felületre is lehetséges.

 

KÖZLEKEDÉSI JELZŐLÁMPÁK

REFERENCIÁK:

- Közúti jelzőlámpás csomópontok országszerte (Baranya, Békés, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Szolnok, Veszprém megye útjain)

- Beléptető rendszerek, mélygarázsok