JÁRMŰBELÉPTETŐ RENDSZEREK

A parkolóházi vagy egyéb parkolóterületi beléptető berendezések a be- és kihajtó járművek ellenőrzését szolgálják. Palettánk az egyszerű kézi vezérlésű berendezéstől a teljesen automatikus rendszerig terjed. Az automatikus rendszerek parkolási időt, parkolási díjat számolnak és nyilvántartják a rendelkezésre álló parkolóhelyek számát is. Parkolóház-központunkkal ezek az adatok kiértékelhetők, és modemen keresztül egy fölérendelt forgalomirányító központba továbbít- hatók.

Egyszerűbb beléptetési feladatok kezelésére különböző típusú sorompókat vagy süllyedő oszlopos beléptető rendszereinket tudjuk ajánlani. Az általunk forgalmazott nagyteljesítményű sorompók német, belga gyártmányúak, minőségükre garancia az 5 millió ciklusra bevizsgált mechanika és a 2 év jótállás.

Díj fizető rendszereink működhetnek mágnes- csíkos, vagy vonalkódos jegyekkel. A különleges vendégek, bérletesek, dolgozók behajtási jogosultságának ellenőrzésére tartós műanyag alapú kártyákat érintkezés nélküli RFID azonosító eszközöket tudunk igény szerint integrálni.

Fizető automatáink a készpénzen (érme és bankjegy) kívül értékjegyet, chipkártyát, vagy bankkártyát is el tudnak fogadni.

A teljes rendszer és az egyes berendezések felügyeletét nagyteljesítményű ipari PC biztosítja, akár interneten keresztüli távoli eléréssel.

 

 

 

NÉHÁNY REFERENCIA:

- Győrszol Zrt. parkolók - Győr - Sopron - Pető  tér

- Budapest - Lurdy Ház